Nova representació de la roda de teatre amateur de l'Alt Penedès al municipi #Roda26 | Ajuntament d'Avinyonet del Penedès

Nova representació de la roda de teatre amateur de l'Alt Penedès al municipi #Roda26

dv., 03/02/2017 - 16:30

La Roda de teatre amateur de l’Alt Penedès continua les seves representacions. Aquest cap de setmana a Les Gunyoles, el diumenge 5 de febrer a les 18:30 hores, al local de la Societat La Torre amb l’obra Divorciades, evangèliques i vegetarianes que anirà a càrrec de la companyia El Molí de Santa Margarida i els Monjos.

'Divorciades, evangèliques i vegetarianes' és una bonica i divertida comèdia que parla de l’amistat, de l’amistat entre dones. Tres fèmines en plena crisi, que lluiten amb elles mateixes i amb el món que les envolta. Relacions amoroses, professions, religió... tot això i més en una obra moderna i irònica que farà riure als homes i encara més a les dones. Bibi, que està malament, es troba amb Elisabet, que està molt malament, i se l’emporta al cinema a veure la seva amiga Paula, que encara està pitjor. L’endemà van a la muntanya per veure sortir el sol i juntes iniciaran un camí que no havien fet mai.

L'acte és organitzat pel Grup de teatre La Torre i la Societat La Torre de Les Gunyoles.

La Roda de teatre amateur de l'Alt Penedès, que enguany arriba a la 26à edició, és una programació teatral organitzada per la GATAP (Coordinadora de Grups Amateurs de Teatre de l'Alt Penedès) amb l'objectiu de dur el teatre als escenaris de tots els pobles més enllà dels dies de Festa Major. Així, els espectadors tenen l'oportunitat de gaudir de les propostes dels grups de teatre d'altres municipis.

 

Data de la última modificació: dt., 07/02/2017 - 17:18

Ajuntament d'Avinyonet del Penedès

Plaça de la Vila, 1
08793 Avinyonet del Penedès (Barcelona)

Avís Legal

Contacta amb l'Ajuntament

avinyonet@diba.cat
Telèfon 93 897 00 00
Fax 93 897 06 67

Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers que ens permeten obtenir estadístiques dels usuaris. Si continues navegant, considerem que acceptes la utilització. Més informació
Política de cookies