1a Caminada de l’origen de la vinya | Ajuntament d'Avinyonet del Penedès

1a Caminada de l’origen de la vinya

dl., 25/09/2017 - 10:29

El proper dissabte 7 d’octubre no us perdeu la primera Caminada de l’origen de la vinya. La marxa recorrerà els pobles del municipi  tot gaudint d’una activitat saludable, l’entorn del municipi i la millor companyia.

Què és? Una caminada gratuïta que recorrerà els 6 pobles d’Avinyonet del Penedès amb un recorregut total de 19 quilometres i una durada total prevista de 5 hores amb parades incloses.

Com funciona? Tot participant pot començar la caminada des de qualsevol dels diferents pobles sense restricció. Només cal consultar l’horari de sortida de cadascun d’ells i ser puntual a l’horari de sortida del poble que hagi escollit. No cal inscripció.

Com tornaré al meu lloc d’origen? A l’arribada a Can Mitjans hi haurà un servei d’autocar per retornar a tothom al seu lloc d’origen.

Què cal portar? Una motxilla amb l’esmorzar (si es passa per Cantallops) i cantimplora amb aigua, calçat adequat i provat i moltes ganes de passar-ho bé.

 

Més informació (Programa Caminada de l’origen de la vinya 2017 )

El ritme serà +/- 4 quilometres hora.

Hi haurà una parada a cada poble per reposar amb avituallament inclòs  (beguda, fruits secs i fruita). A Cantallops la parada serà de 25 minuts per esmorzar (cadascú se’l porta).

Per a fer-ho més divertit, darrera el programa hi trobareu un requadre on les entitats culturals de cada poble us segellaran per poder certificar el vostre pas per aquest punt.

 

Dinar

Des de l’organització es dóna la possibilitat de dinar al Local social de Can Mitjans a l’arribada. El dinar consistirà en amanida i fideuà de peix. Inclou beguda,  postres i cafè. El preu del dinar és de 15€ (infants fins a 12 anys 10€) i les places són limitades. El termini per apuntar-se és fins el dilluns 2 d’octubre (com que l’aforament és limitat recomanem inscriure’s lo abans possible, es tancarà la inscripció pel dinar un cop complert l’aforament disponible de l’espai).

Per inscriure’s al dinar cal fer l’ingrés a un dels següents números de compte indicant el nom i després portar el comprovant de pagament al Local Social d’Avinyó Nou.

Banc Sabadell: ES84 0081 1712 90 00010 11605

Caixa Bank:       ES56 2100 3579 15 25000 00316

Per a les persones que es quedin a dinar, en acabar també hi haurà un autocar que els retornarà al seu lloc d’origen.

 

IMPORTANT:

Veure els horaris de sortida de cada nucli al programa.

Cal ser puntual a l’horari de sortida del punt escollit!!

 

Notes

L’organització no es fa càrrec de qualsevol lesió que es pugui patir durant la caminada, només es fa responsable de portar-vos pel bon camí. La participació és voluntària.

Tot participant manifesta trobar-se físicament apte per realitzar l’activitat.

La participació comporta l’autorització expressa en la cessió de la imatge personal per a la difusió i promoció de l’acte o actes futurs als mitjans oficials de l’Ajuntament d’Avinyonet del Penedès (publicacions, webs i xarxes socials).

Els menors d’edat hauran d’anar acompanyats durant tota la sortida d’un adult responsable o tutor legal.

Els participants que portin animals de companyia els hauran de portar lligats durant tota la jornada obligatòriament.

L’organització disposarà d’un vehicle de suport durant tot el trajecte.

L’activitat estarà cardioprotegida.

En cas de pluja o força major l’organització es reserva el dret de suspendre l’activitat total o parcialment (el dinar no es suspendria en cap cas).

Data de la última modificació: dl., 25/09/2017 - 10:33

Ajuntament d'Avinyonet del Penedès

Plaça de la Vila, 1
08793 Avinyonet del Penedès (Barcelona)

Avís Legal

Contacta amb l'Ajuntament

avinyonet@diba.cat
Telèfon 93 897 00 00
Fax 93 897 06 67

Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers que ens permeten obtenir estadístiques dels usuaris. Si continues navegant, considerem que acceptes la utilització. Més informació
Política de cookies