Avinyonet s’atura en rebuig de la repressió violenta de l’Estat | Ajuntament d'Avinyonet del Penedès

Avinyonet s’atura en rebuig de la repressió violenta de l’Estat

dc., 04/10/2017 - 17:34

Avinyonet del Penedès es va sumar ahir dimarts, 3 d’octubre, a l’aturada de país convocada per la Taula per la Democràcia en repulsa per la repressió de les forces de l’Estat durant l’1 d’octubre i tot reclamant les llibertats democràtiques. La jornada, que gaudia del suport de les màximes institucions catalanes, va aturar la vida laboral al municipi, destacant la interrupció dels serveis municipals i la Llar d’Infants. Els comerços i empreses del Municipi van afegir-se també a la crida, interrompent la seva activitat durant tota la jornada. 

D’aquesta manera Avinyonet es suma a les mostres de rebuig a la forma com les forces de l’Estat espanyol van reprimir el referèndum de l’1 d’octubre en diferents punts de Catalunya, ocasionant més de 800 ferits. Avinyonet mostra, d’aquesta forma, el seu més ferm compromís amb les llibertats i la democràcia.

Data de la última modificació: dc., 04/10/2017 - 17:34

Ajuntament d'Avinyonet del Penedès

Plaça de la Vila, 1
08793 Avinyonet del Penedès (Barcelona)

Avís Legal

Contacta amb l'Ajuntament

avinyonet@diba.cat
Telèfon 93 897 00 00
Fax 93 897 06 67

Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers que ens permeten obtenir estadístiques dels usuaris. Si continues navegant, considerem que acceptes la utilització. Més informació
Política de cookies