Warning: Unknown: Unable to allocate memory for pool. in Unknown on line 0 Warning: require_once(): Unable to allocate memory for pool. in /usr/home/avinyonet.org/web/index.php on line 19
Arriba la tercera edició de l’Avinyonet Street Market – Mercat de comerç al carrer | Ajuntament d'Avinyonet del Penedès

Arriba la tercera edició de l’Avinyonet Street Market – Mercat de comerç al carrer

dt., 12/12/2017 - 17:38

El proper diumenge, 17 de desembre, tindrà lloc la tercera edició de l’Avinyonet Street Market, un mercat al carrer organitzat pels comerços d’Avinyonet del Penedès per promocionar els seus productes al peu de la N-340.

De les 11:00 a les 14:00, tots els visitants podran passejar per el lateral de la carretera a Avinyó Nou i adquirir els productes de proximitat que els propis comerciants posaran a la venda: embotits artesans, productes d’alimentació, tast i compra de vins i caves, horta, fruites, patchwork,… A més, la Serralleria Pere Gabern farà demostracions de forja tradicional al Museu-taller que tenen a peu de carretera.

Les empreses participants d’aquesta edició són Artcava, El coixinet de la Sandra, Embotits Mas Caballé, Kelly Flors, Pollastres a l’ast Avinyonet, Serralleria Pere Gabern, Vins de Foresta i Xarcuteries Anton.

Durant la jornada es duran a terme sorteigs de diferents productes del municipi per tothom qui compri algun producte en els establiments participants. Per cada compra es lliurarà una butlleta que permetrà participar al sorteig de diferents obsequis que són gentilesa de les empreses participants del municipi.

L’esdeveniment coincidirà amb la Jornada de portes obertes al Centre d’interpretació del Jaciment ibèric de la Font de la Canya situat als baixos del local social municipal, al carrer Carme nº1 bis. Trobareu més informació al següent enllaç.

Recordeu, diumenge 17 de desembre de 11:00 a 14:00 a Avinyó Nou, no us ho perdeu!

Data de la última modificació: dt., 12/12/2017 - 17:38

Ajuntament d'Avinyonet del Penedès

Plaça de la Vila, 1
08793 Avinyonet del Penedès (Barcelona)

Avís Legal

Contacta amb l'Ajuntament

avinyonet@diba.cat
Telèfon 93 897 00 00
Fax 93 897 06 67

Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers que ens permeten obtenir estadístiques dels usuaris. Si continues navegant, considerem que acceptes la utilització. Més informació
Política de cookies