Ajudes per a propietaris d'habitatges llogats, per llogar o buits | Ajuntament d'Avinyonet del Penedès

Ajudes per a propietaris d'habitatges llogats, per llogar o buits

dt., 27/10/2020 - 12:16

La finalitat d’aquests ajuts és mantenir, ampliar i millorar l’oferta pública d’habitatge de lloguer de l’Alt Penedès

El Consell Comarcal de l’Alt Penedès convoca ajuts per a persones físiques o jurídiques propietàries d’habitatges o assimilades, que vulguin llogar o tinguin llogats habitatges o que vulguin renovar contractes de lloguer, mitjançant la Borsa de Lloguer de l’Alt Penedès.

La Borsa funciona des de fa 14 anys i actualment té uns 200 lloguers vius. Els propietaris que lloguen mitjançant la Borsa tenen una assegurança de la llar gratuïta, una assegurança que cobreix els impagaments i assistència jurídica gratuïta. A més, per al Servei d’Habitatge del Consell Comarcal és una prioritat garantir una bona relació propietaris-llogaters, per la qual cosa es fa un seguiment de tots els lloguers i un tancament al final de cada contracte.

Els habitatges que es vulguin incloure en la Borsa del Consell Comarcal han d’estar ubicats a l’Alt Penedès (excepte als municipis que tenen la seva pròpia Borsa, Vilafranca i Sant Sadurní) i s’hauran de destinar a residència habitual de les persones arrendatàries.

Els ajuts del Consell Comarcal es poden destinar a obtenir la documentació necessària per a l’arrendament (cèdula d’habitabilitat, certificat energètic o butlletí elèctric), assolir les condicions d’habitabilitat, reparar o substituir electrodomèstics, contractar subministraments, pagar impostos que afectin l’habitatge o derrames extraordinàries, i a millorar, conservar, reparar o netejar l’habitatge.

El termini per a la presentació de sol·licituds és el 15 de novembre de 2020.

https://tramits.ccapenedes.cat/Ciutadania/DetallTramit.aspx?IdTema=32&IdTramit=447 [tramits.ccapenedes.cat]

Per ampliar la informació sobre aquesta línia d’ajuts o per rebre informació sense compromís sobre qualsevol tema relacionat amb el lloguer d’habitatges, es pot contactar per correu electrònic o per telèfon amb el personal del Servei d’Habitatge del Consell Comarcal de l’Alt Penedès - A/e: lloguer@ccapenedes.cat - Tel. 93 890 00 00 ext. 465/464.

Data de la última modificació: dc., 04/11/2020 - 10:03

Ajuntament d'Avinyonet del Penedès

Plaça de la Vila, 1
08793 Avinyonet del Penedès (Barcelona)

Avís Legal

Contacta amb l'Ajuntament

avinyonet@diba.cat
Telèfon 93 897 00 00
Fax 93 897 06 67

Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers que ens permeten obtenir estadístiques dels usuaris. Si continues navegant, considerem que acceptes la utilització. Més informació
Política de cookies