Col·laboració amb Objetivo Diagnóstico: Objetivo Santiago. 1300km per solidaritat amb les persones sense diagnòstic. | Ajuntament d'Avinyonet del Penedès

Col·laboració amb Objetivo Diagnóstico: Objetivo Santiago. 1300km per solidaritat amb les persones sense diagnòstic.

dc., 21/07/2021 - 12:57Objetivo Santiago. 1300km per solidaritat amb les persones sense diagnòstic.

 

L'associació Objetivo diagnóstico informa de la campanya Retos solidarios per donar suport a l'associació i a les activitats que organitza.

https://objetivodiagnostico.es/retos-solidarios/

https://objetivodiagnostico.es/un-verano-lleno-de-esperanza/

 

Més que una associació som una família

Naixem d'una necessitat, obtenir la resposta més important, el diagnòstic. Que és saber a què t'enfrontes, com és el teu rival, com i quan et va a atacar i com poder defensar-te, fins i tot quina és la millor manera de entrenar-se per poder minimitzar-ne els cops el màxim possible.

Les malalties rares i sense diagnòstic solen ser patologies que, de manera individual, afecten un nombre no molt elevat de persones, però en conjunt la «cosa» canvia.

A dia d'avui es triga una mitjana de, aproximadament, 5 anys en obtenir un diagnòstic, fins i tot, de vegades, no s'aconsegueix mai. En aquest camí, esgotador per moments, l'afectat no tindrà un tractament ni teràpies adequades, o no se sap si ho són, si és el cas no podrà ser estudiat ni tampoc accedirà a projectes d'investigació.

Hi ha una cosa que, tant els afectats com la seva gent propera comparteix i és l'idioma. Podem lluitar junts perquè ens entenem, sabem el que significa «el directe» en la nostra vida, aprendre a viure la improvisació quotidiana. Necessitem que se'ns vegi, se'ns reconegui i se'ns valori; que no ens facin proves «per si de cas», i que les que ens facin les puguem compatibilitzar amb la nostra vida, perquè, ja veus, també necessitem tenir un.

Amb tot això, creiem que podem resumir en una frase, fer el camí més curt i més amè.

https://objetivodiagnostico.es/

 

Data de la última modificació: dj., 22/07/2021 - 11:11

Ajuntament d'Avinyonet del Penedès

Plaça de la Vila, 1
08793 Avinyonet del Penedès (Barcelona)

Avís Legal

Contacta amb l'Ajuntament

avinyonet@diba.cat
Telèfon 93 897 00 00
Fax 93 897 06 67

Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers que ens permeten obtenir estadístiques dels usuaris. Si continues navegant, considerem que acceptes la utilització. Més informació
Política de cookies