Gaudeix d'un dissabte de Carnaval a Avinyonet del Penedès

Última revisió 01-09-2021 21:21
19/02/2016

Recta final a les celebracions del carnaval a Avinyonet del Penedès amb un dissabte farcit de propostes de tarda a Avinyó Nou (17:30h) i Cantallops (18:00h), i que clourà el ball de nit a Les Gunyoles (22:30h). Les activitats estan organitzades pels Centres Culturals i Recreatius d'Avinyó Nou i Cantallops, i la Societat La Torre de Les Gunyoles, respectivament.

La jornada començarà a les 17:30h a Avinyó Nou, on el Centre Cultural i Recreatiu La Parra proposa una rua de disfresses al ritme de la batucada Van Tokats". A continuació, es servirà un berenar i hi haurà animació infantil.

A Cantallops, la tarda de carnaval arrencarà a les 18:00h amb una cercavila pel poble acompanyant Sa Magestat el rei Carnestoltes. Un cop finalitzada, el Centre Cultural i Recreatiu de Cantallops proposa un berenar sopar amb música i ball, seguit d'un concurs de disfresses per a infants, adults i grups.

Tancarà les festivitats el ball de disfresses amenitzat pel grup Shakata a Les Gunyoles. A més de regals pels nens, tots els assistents disfressats seran recompensats amb 10 tires per al tradicional sorteig final de la toia.

Aprofita aquest cap de setmana a l'Origen de la Vinya. I si ho desitges, aprofita per passar la nit amb nosaltres a qualsevol dels nostres allotjaments rurals, que trobaràs aquí: http://turismeavinyonet.cat/on-dormir

"