Joventut


Estiu Jove 2024

L'Estiu Jove d'Avinyonet del Penedès es durà a terme de l'1 al 31 de juliol. Podeu consultar-ne tota la informació al trítpic adjunt DIPTIC ESTIU JOVE 2024 on hi trobareu tota la informació sobre les dates, preus i el FORMULARI D'INSCRIPCIÓ.

Per dubtes us podeu posar en contacte amb Laura Molinari al 680 41 46 63 o molinarihl@avinyonet.org

 

Reunió informativa

El dijous 30 de maig a les 20:00 es durà a terme la reunió informativa telemàtica.

Podeu accedir-hi al següent enllaç:

ESTIU JOVE 2024 - Reunió online de AJUNTAMENT AVINYONET DEL PENEDÈS

Casal d'estiu 2024

El Casal d'estiu d'Avinyonet del Penedès es durà a terme del 25 de juny al 26 de juliol. Podeu consultar-ne tota la informació al trítpic adjunt DIPTIC CASAL 2024 on hi trobareu tota la informació sobre les dates, preus i el FORMULARI DE PREINSCRIPCIÓ.

Per dubtes us podeu posar en contacte amb Laura Molinari al 680 41 46 63 o casalestiuavinyonet@gmail.com 

 

Reunió informativa

El dijous 30 de maig a les 19:00 es durà a terme la reunió informativa de manera telemàtica. Podeu accedir-hi al següent enllaç:

CASAL D'ESTIU 2024 - Reunió online de AJUNTAMENT AVINYONET DEL PENEDÈS

Curtmetratge

Tot seguit presentem el curt del projecte reacciona 2023 “Carta des del futur” Un curt de ficció escrit, dirigit rodat i interpretat per un grup de 29 joves que parla sobre el greu problema de la sequera i el canvi climàtic. Un fet destacat és la seva ubicació, donat que l’acció es desenvolupa a Xerta i al Delta de l’Ebre, destinació de la sortida d’una setmana i cloenda de les cinc setmanes d’activitats de l’estiu jove.

CARTA DES DEL FUTUR

Curtmetratge escrit, dirigit, rodat i interpretat pels joves participants del Projecte Reacciona

El Projecte Reacciona compta amb el suport de: Taller de Cinema, Ajuntament d'Avinyonet del Penedès, Diputació de Barcelona.

 

Casal d'estiu 2023

El Casal d'estiu d'Avinyonet del Penedès es durà a terme del 26 de juny al 28 de juliol. Podeu consultar-ne tota la informació al trítpic adjunt DIPTIC CASAL 2023 on hi trobareu tota la informació sobre les dates, preus i el FORMULARI DE PREINSCRIPCIÓ.

Per dubtes us podeu posar en contacte amb Laura Molinari al 680 41 46 63 o casalestiuavinyonet@gmail.com 

 

Reunió informativa

El dijous 1 de juny a les 19:00 es durà a terme la reunió informativa a través de la plataforma ZOOM. Podeu accedir-hi al següent enllaç:

CASAL D'ESTIU 2023 - Reunión de Zoom de AJUNTAMENT AVINYONET DEL PENEDÈS

Estiu jove 2023

L'Estiu Jove d'Avinyonet del Penedès es durà a terme del 26 de juny al 28 de juliol. Podeu consultar-ne tota la informació al trítpic adjunt DIPTIC ESTIU JOVE 2023 on hi trobareu tota la informació sobre les dates, preus i el FORMULARI D'INSCRIPCIÓ.

Per dubtes us podeu posar en contacte amb Laura Molinari al 680 41 46 63 o molinarihl@avinyonet.org

 

Reunió informativa

El dijous 1 de juny a les 20:00 es durà a terme la reunió informativa a través de la plataforma ZOOM.

Podeu accedir-hi al següent enllaç:

ESTIU JOVE 2023 - Reunión de Zoom de AJUNTAMENT AVINYONET DEL PENEDÈS

Projecte REACCIONA - Cinema and solidarity

REFUGEES

Curtmetratge escrit, dirigit, rodat i interpretat pels joves participants del Projecte Reacciona

Short film written, directed, shot and interpreted by the young participants of Projecte Reacciona

El Projecte Reacciona compta amb el suport de: Taller de Cinema, Ajuntament d'Avinyonet del Penedès, Diputació de Barcelona, Erasmus + Programme of the European Union i AEIPLOUS

Projecte Reacciona is suported and co-funded by: Taller de Cinema, Ajuntament d'Avinyonet del Penedès, Diputació de Barcelona, Erasmus + Programme of the European Union i AEIPLOUS

 

Estiu jove 2022

L'Estiu Jove d'Avinyonet del Penedès es durà a terme del 27 de juny al 29 de juliol. Podeu consultar-ne tota la informació al trítpic adjunt DIPTIC ESTIU JOVE 2022 on hi trobareu tota la informació sobre les dates, preus i el FORMULARI D'INSCRIPCIÓ.

Per dubtes us podeu posar en contacte amb Laura Molinari al 680 41 46 63 o molinarihl@avinyonet.org

Reunió informativa

El dijous 2 de juny a les 20:00 es durà a terme la reunió informativa a través de la plataforma ZOOM.

Podeu accedir-hi al següent enllaç:

ESTIU JOVE 2022 - Reunión de Zoom de AJUNTAMENT AVINYONET DEL PENEDÈS

Casal d'estiu 2022

 

El Casal d'estiu d'Avinyonet del Penedès es durà a terme del 27 de juny al 29 de juliol. Podeu consultar-ne tota la informació al trítpic adjunt DIPTIC CASAL 2022 on hi trobareu tota la informació sobre les dates, preus i el FORMULARI DE PREINSCRIPCIÓ.

Per dubtes us podeu posar en contacte amb Laura Molinari al 680 41 46 63 o casalestiuavinyonet@gmail.com 

Reunió informativa

El dijous 2 de juny a les 19:00 es durà a terme la reunió informativa a través de la plataforma ZOOM. Podeu accedir-hi al següent enllaç:

CASAL D'ESTIU 2022 - Reunión de Zoom de AJUNTAMENT AVINYONET DEL PENEDÈS

 

I Jornada de convivència Parem-ho 21

PAREM-HO!

Presentem el vídeo gravat a les jornades en motiu del dia internacional per l’eliminació de la violència vers les dones el passat novembre de 2021. Les jornades van ser organitzades pels Ajuntaments de Vilobí del Penedès, Les Cabanyes i d’Avinyonet del Penedès.

 

Esquiada Jove 2022

Ja tenim a punt l’esquiada jove 2022, una sortida a la neu pel cap de setmana del 5 i 6 de març, organitzada des de la Regidoria de Joventut i amb col·laboració amb altres ajuntaments de la comarca.

Adreçada als i les joves menors de 18 anys, la sortida vol promoure l’esport i l’oci saludable, en aquest cas gaudint de l’esquí o l’snow d’una manera segura i alhora amb la millor companyia, fent convivència amb els i les joves de municipis propers.

Ens allotjarem a l’alberg Abrigall, a peu de pistes de la Masella (La Cerdanya), i la sortida inclou el forfait dels dos dies, l’assegurança, lloguer de material, l’allotjament amb pensió completa i el transport. També hi ha l’opció de fer classes, dues hores el dissabte i dues hores el diumenge.

El període d’inscripcions per als joves empadronats a algun dels municipis organitzadors va d’aquest proper dilluns 31 de gener al dimecres 9 de febrer.

Inscripcions en aquest enllaç: https://forms.gle/1oz6JCkb9bDsQ3aV8

Per més informació podeu trucar a l’Ajuntament 93 897 00 00 ext 5 o al 680 41 46 63 i demanar per la Laura o demanar-la per correu electrònic a molinarihl@avinyonet.org

Curtmetratge "Estiu Stories" Estiu jove 2021

A l’estiu jove ens vàrem plantejar un gran repte; realitzar un petit vídeo-reportatge en el marc del projecte REACCIONA amb algunes de les activitats i tallers realitzats a l’estiu jove com a protagonistes del nostre estiu. Vàrem parlar i debatre sobre el consum i el consum responsable en els següents àmbits; al sector tèxtil, al sector alimentari i al sector tecnològic.

En Jaume Canals de l’ONG Entrepobles, ens va donar la visió global de la situació actual i algunes dades que demostren la greu problemàtica del model de consum desmesurat en el que estem immersos.

Els i les joves, com a part activa de la societat i amb una mirada crítica hem buscat solucions...

I hem après que cada un de nosaltres hi tenim molt a fer, prendre decisions i consumir d’una forma més responsable per revertir l’actual desastre mediambiental és a les nostres mans.

Aquest treball en l'àmbit de cinema i educació per la ciutadania compta amb el suport de la Diputació de Barcelona.

 

Curtmetratge "Parlant del tema" Estiu jove 2020

Curtmetratge “Parlant del tema” realitzat per dotze joves participants a l’estiu jove 2020 del municipi i gràcies al projecte “Reacciona” de Taller de Cinema i amb el suport del recurs “Accions d’educació per al Desenvolupament” de la Diputació de Barcelona

#25N

Presentació curmetratge "Parlant del Tema"

Presentació curtmetratge "Parlant del Tema" realitzat pels joves del municipi durant l'estiu jove 2020 el proper dimecres 25 de novembre de 2020 a les 18:00.

La presentació es realitzarà de manera virtual a través de la plataforma ZOOM i s'hi podrà accedir a través del següent enllaç: ACCÉS PRESENTACIÓ CURMETRATGE

Estiu Jove 2020

A continuació podeu accedir al fulletó informatiu de l'Estiu Jove 2020 i també el formulari online per a fer la preinscripció:

El “vídeo- esquetx” que podeu veure a continuació ha estat creat pel grup de joves de l’Estiu jove 2019 organitza’t des de l’àrea de joventut de l’Ajuntament. Amb el suport professional de l’Escola de Teatre Eòlia i els professionals de “Taller de Cinema” i la diputació de BCN. Els diferents esquetxos representen històries fictícies pensades pels participants, històries que expressen diferents inquietuds i opinions respecte al tema de la igualtat de gènere. El present vídeo va ser presentat en públic el divendres 22 de novembre de 2019 en motiu del dia internacional contra la violència vers les dones.

Curtmetratge: El Mirall

El passat dia 10 de novembre estrenàvem un nou curtmetratge creat per un grup de joves del municipi a partir del Taller de Cinema, el podeu veure tot seguit, esperem que us agradi. En aquesta ocasió, el grup de participants va escollir la realització d’un curtmetratge fresc i desenfadat però alhora crític i amb un clar missatge que ens repta a ser conscients de la superficialitat i el materialisme del món que ens envolta; sovint volem tenir coses...coses que ens ensenyen els anuncis i que ens han de fer molt feliços, coses que la societat ens fa anhelar des de ben petits. En aquest curt podem veure com tot allò material ens encega i no ens permet veure ni valorar les petites coses de la vida, coses abstractes com l’amistat i d’altres valors que són ben reals i que tots tenim a l’abast i que no s’aconsegueixen amb diners. El taller de Cinema realitzat ha estat subvencionat pel departament de Cultura de la Diputació de Barcelona i l’Ajuntament d’Avinyonet.

"Benvinguda Diversitat"

L’Estiu Jove és un projecte emmarcat en el desenvolupament de les polítiques locals de joventut i el Pla Local de Joventut d’Avinyonet del Penedès. Enguany vàrem fer-nos el propòsit de treballar sobre igualtat i gènere amb el grup de joves participant a l’estiu jove. Fruit de la nostra participació al programa de formació "3voltes" de Joventut de la Generalitat de Catalunya, vàrem concretar unes sessions introductòries amb el suport tècnic dels especialistes en la matèria. Per tal que els joves poguessin projectar els coneixements i idees al respecte i també per compartir-les i transformar aquesta activitat en una acció creativa, sensibilitzadora i divulgadora, dirigida a tota la població, es va pensar en la creació d’una pancarta amb diferents personatges i el lema “Benvinguda Diversitat”. Per fer possible la impressió de la lona s'ha comptat també amb el suport de la Diputació de Barcelona.

Per tal assolir aquesta fita, va ser molt important la implicació dels joves i també el taller d’il·lustració realitzat mitjançant tres sessions de dues hores amb l’escola d’Art Arsenal. Amb aquestes sessions els joves van realitzar íntegrament tots els personatges de la pancarta i l’escola d’Art els va digitalitzar per tal de poder convertir aquest treball col·lectiu en la pancarta que actualment està penjada a l’entrada del nostre municipi.

Avinyonet del Penedès a 26 d'octubre 2018

T'han maleducat

Des del Departament de joventut de l’Ajuntament d’Avinyonet del Penedès i amb motiu del 8 de març, dia internacional de la dona, us presentem un rap titulat T'HAN MALEDUCAT sorgit del taller “Prou sexisme; fem el nostre rap” conduït pel grup Les Witch i protagonitzat per cinc noies del municipi. El rap està inspirat en la campanya “T’han Maleducat” impulsada per l’Oficina Jove de l’Alt Penedès.

 

El passat dia 17 de juny de 2017 estrenàvem aquesta nova proposta de treball cinematogràfic creat per un grup de joves del municipi a partir del taller de cinema, esperem que us agradi.

Un taller totalment pràctic amb un treball de molts mesos al darrera, on els participants han inventat el guió, han fet el rodatge i finalment també el muntatge i edició del curtmetratge. En aquesta ocasió i ja en la primera tarda de treball va sorgir la idea d’abordar un tema tan seriós com és el bullying, la idea es va convertir en una proposta ferma i consensuada i alhora en un repte que pensem que s’ha assolit en escreix. Es tractava de poder expressar i representar una realitat que tots sabem que existeix i que entre tots podem ajudar a canviar-la, reconduir-la. El taller de Cinema és una activitat cultural subvencionada pel departament de cultura de la Diputació de Barcelona i l’Ajuntament.

Curtmetratge: Trenquem el silenci

Curtmetratge: Secrets de poble

Servei d'informació Juvenil

Tècnica sociocultural

93 897 00 00
molinarihl@diba.cat

L'ambit de joventut engloba el servei jove d'informació i totes les activitats que es realitzen durant l’any, com l'esquiada jove, els diferents cursos i formacions, el taller de cinema, xerrades, els punts mòbils de salut, sales d’estudi i telecentres, la borsa de treball i habitatge comarcal, etc.

Agenda

Dc. 12
JUN
Bibliobús Montau a Avinyonet del Penedès
Fins Dc.12/JUNBibliobús Montau a Avinyonet del Penedès
Des de les 10:30 fins a 13:00
Costat Escola d'Avinyonet del Penedès
Dc. 26
JUN
Bibliobús Montau a Avinyonet del Penedès
Fins Dc.26/JUNBibliobús Montau a Avinyonet del Penedès
Des de les 10:30 fins a 13:00
Costat Escola d'Avinyonet del Penedès
Dc. 10
JUL
Bibliobús Montau a Avinyonet del Penedès
Fins Dc.10/JULBibliobús Montau a Avinyonet del Penedès
Des de les 10:30 fins a 13:00
Costat Escola d'Avinyonet del Penedès
Dc. 24
JUL
Bibliobús Montau a Avinyonet del Penedès
Fins Dc.24/JULBibliobús Montau a Avinyonet del Penedès
Des de les 10:30 fins a 13:00
Costat Escola d'Avinyonet del Penedès
Més activitats

Equipaments