Vins i caves d'Avinyonet del Penedès, maridats al Centre cultural i recreatiu La Parra d'Avinyó Nou

Última revisió 01-09-2021 21:21
10/04/2016

El segon acte del MicroVi 2016 ha tornat a esgotar les 40 entrades disponibles. Els assistents han gaudit del sopar-maridatge amb vins i caves d'Avinyonet del Penedès al Centre cultural i recreatiu La Parra, que se n'ha cuidat de l'organització. L'enòleg Carles Muray ha estat l'encarregat de guiar l'acte, en el qual han participat els cellers Mas Comtal, Mas Candí, Vins de Foresta i Caves Avinyó.

Abans d'iniciar el maridatge, l'alcalde d'Avinyonet del Penedès, Oriol de la Cruz, ha donat la benvinguda amb satisfacció del ple d'entrades venudes: "Per segon dia hem esgotat les reserves previstes, i això evidencia el bon funcionament del MicroVi. Per al municipi això és com la nostra gran festa major, i hem de gaudir-la com a tal. Aprofito també per donar les gràcies per la gran feina feta pel Centre cultral i reacreatiu La Parra en l'organització d'aquest segon sopar-maridatge".

A continuació, protagonisme per a quatre elements: bon vi, bons productes, bona música i les sàvies indicacions de l'enòleg Carles Muray, encarregat del maridatge. El sopar ha arrencat amb coca de recapte maridada amb un Mas Comtal Pizzicato 2015. El primer plat, risotto de bolets, ha vingut acompanyat del primer blanc de la nit, el Mas Candí Desig 2015. El segon ha servit per trencar tòpics, i és que un Marselan de Vins de Foresta ha combinat perfectament amb un bacallà amb patates i ceba. Per postres, el Rosé Sublim de Caves Avinyó amb un coulant de xocolata.

Abans d'acomiadar el sopar, el Carles Muray ha proposat un brindis pel MicroVi, pels músics, el Diego i el Quim, que han acompanyat la degustació amb notes de jazz, i per la desena de voluntaris i cuiners participants a l'esdeveniment. El MicroVi es pren ara una pausa fins dijous amb motiu del tast de sumolls al Monestir de Sant Sebastià dels Gorgs, acte que ja ha exhaurit totes les localitats a la venda.