Festa del Most de Les Gunyoles

Última revisió 18-10-2022 13:51
18/10/2022

Aquest proper cap de setmana Avinyonet del Penedès té doble cita amb dues Festes del Most. La de L’Arboçar organitzada per la Societat La Penya i la de Les Gunyoles organitzada per la Societat La Torre. A continuació podeu consultar el programa de la Festa del Most de Les Gunyoles:

Divendres 21 d’octubre

A les 20h al Local de la Societat La Torre, TASTA LA GASTRONOMIA DEL PENEDÈS AMB “CARAM CARAM”, MARIDAT AMB VINS I ESCUMOSOS DE CELLERS DEL MUNICIPI (cal inscripció prèvia – aforament limitat)

 

Dissabte 22 d’octubre

A les 10:30h amb sortida des del Local de la Societat, PASSEJADA ENTRE VINYES per a totes les edats amb sorpresa per la canalla.

En arribar al local, TALLER INFANTIL

A les 19:00h al local de la Societat, 16è TASTACAVAVI amenitzat amb la música de 4REASONS

Cellers col·laboradors: Vins i caves Cuscó Berga, Mas Candí, Mas Comtal, Can Ràfols dels Caus, Escofet Rosell 1731, Caves Avinyó, Estel d’Argent, Celler Barbacoa Tres Tombs, Artcava, Covides, Eudald Massana Noya, Canals i Casanovas, Caves Plana Albareda, Albet i Noya, Alsina Sardà, Huguet Can Feixes, Josep Masachs

 

Diumenge 23 d’octubre

A les 9h a la plaça Era de la Roca, TROBADA D’INTERCANVI DE PLAQUES DE CAVA amb presentació de dues ampolles amb plaques noves de Caves Cuscó Berga.

A les 13h a l’Església Parroquial, MISSA SOLEMNE

A les 14:30h al Local de la Societat, DINAR DE GERMANOR (cal inscripció prèvia)

A les 17h al Local, BINGO

A les 19h al Local, TEATRE de la 32a Roda de Teatre de l’Alt Penedès amb l’obra “Montserrat, Marta i Maria” de Josefina Artés, a càrrec del grup de teatre LOFTU de la Múnia.

 

Tots els actes són organitzats per la Societat La Torre de Les Gunyoles.

La Junta es reserva el dret de canviar l’emplaçament o la suspensió d’algun acte en cas que sigui necessari per problemes aliens a l’organització.

e en cas que sigui necessari per problemes aliens a l’organització.