Festival EVA - Anna Roig Taller "entre aquell punt, entre parlar i cantar"

Els propers dissabtes 3 i 10 de juny de 2023 el Festival En Veu Alta torna a Avinyonet del Penedès amb el taller de l'Anna Roig "En aquell punt, entre parlar i cantar"

Horari: de 10 h a 14 h

Lloc: Sala d’actes del Local Social d’Avinyó Nou. Carrer Carme, 1 Bis. Avinyó Nou

Acte per a tots els públics

Tipus: Narració / Taller participatiu

Reserves a lectures@enveualta.com o al telèfon 654 46 99 39 indicant a quin dels tallers voleu participar (dissabte 3 o dissabte 10 de juny)

 

Anna Roig
En aquell punt, entre parlar i cantar

Com exposa Philippe Grimbert al seu llibre Psychanalyse de la chanson, “Cap forma d’expressió musical, com la cançó, enllaça paraules i música tan íntimament. La melodia de la cançó segueix de ben a prop el text. Fins i tot és poc, dir que el segueix:
en realitat és el text que li dona el seu ritme i les seves pauses, la paraula és indissociable de la música i molt sovint la melodia sorgeix, d’una manera evident, de la mateixa estructura de la frase parlada, com si aquesta última sempre l’hagués contingut.”
En aquest taller observarem aquesta musicalitat natural que contenen els textos que diem i buscarem on és el límit entre parlar i cantar. Jugarem a extreure la melodia de les cançons o a posar melodia a poesies que no en tenen. Anirem de la frase parlada a
la frase cantada i també farem el camí invers. Un anar i venir entre text parlat i cantat, per inspirar a la veu a anar una mica més enllà a l’hora de comunicar.

 

Ho organitza: Ajuntament d'Avinyonet del Penedès, EVA354 i Festival Eva

10/06/2023
Hora inici 10:00
Local social Avinyó Nou
 

 08793  Avinyonet del Penedès
Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 23-05-2023 11:21