Nova oficina atenció presencial CASSA

Última revisió 22-05-2023 11:38
17/05/2023

Des de l’Ajuntament d’Avinyonet del Penedès i CASSA tenim la voluntat de millorar el servei d’atenció a les persones del servei d’aigües municipal, potenciant els canals digitals i també l’atenció presencial. En aquest sentit, CASSA es compromet a mantenir una comunicació i atenció als clients i clientes propera, personalitzada, continuada (24/365) i multimèdia (presencial, web, telèfon, xarxes socials…).

En primer lloc, ens plau informar-vos que, a partir del proper 5 de juny, CASSA estrena una nova oficina d’atenció presencial a Avinyó Nou, al carrer Dr. Joaquim Parellada, número 2. S’amplien, també, els horaris d’atenció presencial.

A més, CASSA potencia tota la resta de canals digitals, estrenant el WhatsApp. Els resumim a continuació:

 

Atenció presencial

Nova oficina d’atenció al c. Doctor Joaquim Parellada, 2, (Avinyó Nou)

Dilluns matins de 8 a 12 h, dimarts matins de 8 a 15 h, dijous matins de 14 a 15h i dijous tardes de 16 a 18h (NOMÉS el segons dijous dels mesos de gener, març, maig, juliol i novembre) .

Setmana Santa: obert dilluns. Agost: oberta la primera i última setmana (dilluns).

 

Atenció telefònica

Avaries: 900 878 583 (telèfon gratuït 24 hores)

Gestions comercials: 93 122 47 88 (feiners, de 8 a 21 hores)

 

Et truquem per videotrucada

Un servei amb cita prèvia (feiners, de 8 a 15 hores) en què una persona de l’equip d’atenció als clients atén mitjançant videotrucada un usuari/ària del servei.

Cita prèvia trucant al 93 122 47 88

 

WhatsApp

629 11 69 43

Per poder realitzar tràmits i gestions comercials del servei d’aigües

 

Oficina virtual www.cassa.es

100% accessible i 100% responsable (mòbils, tauletes i ordinadors).

Disponible les 24 hores i els 365 dies de l’any, per poder realitzar qualsevol tipus de gestió comercial o tràmit i consultar la factura digital

 

Twitter @GrupCASSA

Informació proactiva en cas d’incidències destacables (24 hores i 365 dies de l’any) i atencions relatives a queixes i consultes (laborables, de 8 a 18 hores)

 

Altres: sistemes d’alertes d’incidències

Publicació d’avisos d’incidències a la xarxa d’aigües a la pàgina web:

https://www.cassa.es/ca/avaries

 

Avisos d’incidències via SMS:

https://www.cassa.es/ca/alertas-sms

 

Per últim, destacar que l’atenció a les persones serà 100% inclusiva: preferent per a persones en situació de vulnerabilitat, multidioma (traducció simultània a 15 idiomes), llengua de signes (opció de connertar cita prèvia amb intèrpret per a persones sordes) i accessible (la web de CASSA permet la lectura i accés als continguts per part de persones amb discapacitat visual).

El model d’atenció a les persones evoluciona per oferir una millor atenció i donar un servei més adaptat a les necessitats dels veïns i veïnes d’Avinyonet. Gaudim-lo!