INSCRIPCIONS AL TALLER

">

Taller artístic en motiu del Dia internacional de les dones

Última revisió 27-02-2023 13:57
27/02/2023

INSCRIPCIONS AL TALLER

El matí del diumenge dia 12 de març en motiu del Dia Internacional de les dones es farà un taller artístic per a tots els públics; famílies, joves, gent gran, tothom està convidat a participar-hi i no cal cap coneixement previ en relació a l’art.

Es traca d’un taller artístic realitzat i monitoritzat per l’escola d’Art Arsenal de Vilafranca. L’Anna Florido, il·lustradora de la proposta artística, ens guiarà per tal que tothom participi en aquesta obra amb l’objectiu de visibilitzar i reivindicar la idea de la igualtat de gènere construïda col·lectivament, dia a dia i entre totes les persones.

La mateixa Anna, amb qui podrem compartir aquest taller, ens explica el significat de la obra:

“Flors de Març”  La il·lustració vol representar la sororitat amb un camp florit replet de flors de tota mena, on es poden distingir diferents aspectes, edats i ètnies, ben avingudes, amb somriures i serenitat, col·laborant i ajudant a les companyes a créixer i superar-se, com una forma de celebrar i valorar les diferències i singularitats de les dones arreu del món i el recolzament entre elles.

El taller començarà a les onze del matí i està previst que s’allargui fins la una del migdia. Un cop acabada aquesta creació gegant, tothom que ho vulgui en podrà prendre un fragment cap a casa seva.